Mentale ondersteuning zoons en dochters van ouders met dementie

Naast al het praktische regelwerk komt u bij het zorgen voor uw vader of moeder in een emotionele achtbaan terecht. U staat er ineens samen als familie of juist alleen voor en moet snel veelal ingrijpende beslissingen nemen. Het kan ook zijn dat er hierdoor onenigheid ontstaat tussen u en uw broer(s) of zus(sen). 

Omgaan met emoties en ‘gedoe’

U heeft misschien last van schuldgevoelens, het gevoel tekort te schieten. Of er zijn conflicten, er is ‘gedoe’ in de familie. En bovenal is er veel verdriet. Verdriet om wat er niet meer is, verdriet om wat er komen gaat, gevoelens van rouw, verdriet omdat u wellicht niet de steun van uw omgeving krijgt die u had verwacht en die u nu zo hard nodig heeft. Een gevoel van eenzaamheid en er alleen voor staan.

Dat is nogal wat. Er wordt veel van u gevraagd. Soms is deze last te zwaar om alleen te dragen. Wij helpen u hierbij, door het bieden van mentale ondersteuning op maat. Van een luisterend oor tot het helpen oplossen van onderlinge conflicten.

Wat doen wij voor u?

N

Naar u luisteren en er voor u zijn.

N

Bemiddelen bij onenigheid en conflicten in uw familie.

N

U helpen bij het verminderen van uw schuldgevoel.

N

U bijstaan in uw verdriet en uw rouw.

N

Ervoor zorgen dat u zich minder eenzaam voelt.

N

Helpen met het meer tijd en ruimte vrijmaken voor uzelf.

Anne-Wil Mantelzorgsupport biedt ondersteuning op maat. Deel met ons waar u als zoon of dochter van een ouder met dementie tegenaan loopt. Waar maakt u zich zorgen over? Wat kost u veel energie? Wij passen onze diensten geheel aan op uw wensen. Wij bespreken met u welke hulp nodig is en kijken met u naar de diverse mogelijkheden. We staan voor u klaar en denken met u mee.

Wilt u meer informatie of heeft u direct een hulpvraag voor ons. Vult u dan het contactformulier in of bel met
Anneke (06) 14 38 47 90.