Missie

Anne-Wil Mantelzorgsupport ontzorgt en biedt ondersteuning op maat.

Ons doel is het mentaal én praktisch ondersteunen van zoons en dochters van ouders met dementie, zodat zij:

N

Zelf beter met hun situatie kunnen omgaan.

N

Zelf mentaal en fysiek gezond blijven.

N

Kunnen blijven werken.

N

Langer zelf voor hun ouders kunnen blijven zorgen.

Anne-Wil Mantelzorgsupport is een initiatief van Anneke Kersten en Wilma van der Vlist. Zij hebben zowel privé als zakelijk dagelijks contact met families en mantelzorgers. Beiden zijn persoonlijk gegrepen door de situatie waarin families van ouders met dementie verkeren. Het is onze missie om hen te ontzorgen.

Anneke Kersten

Ik ben mantelzorger en werkzaam als coach en consultant bij diverse organisaties in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg en welzijn.
Ik ben al mijn hele leven begaan met het lot van anderen. In mijn jeugd zorgde ik voor mijn depressieve vader. Nu zorg ik voor mijn schoonmoeder (mijn schoonvader was dementerend en is overleden in 2019). 

Anneke.Kersten@ziggo.nl (06) 14 38 47 90

Wilma van der Vlist

Ik ben zelf mantelzorger geweest voor mijn tante en vader. Ik ben werkzaam als interim-manager in de ouderenzorg, jeugdzorg en welzijn.
Ik ervaar dagelijks hoe families en mantelzorgers worstelen met alles wat op hen afkomt en ondersteun hen daar waar mogelijk. Hun lot raakt mij persoonlijk. Veel leed kan voorkomen worden en daar maak ik me hard voor.

Wilma@wilmavandervlist.nl (06) 21 80 79 72